Piha ja alueet

Vankka murskepohja liikennöidyille alueille sekä haluttua pehmeyttä pihalla oleskeluun ja leikkeihin.

Tarkista pohjamaa ennen kivitöitä

Kivetty alue on tyylikäs, helppohoitoinen sekä pitkäikäinen. Paras pohjamaa kivitöille on hiekkapitoinen ja routimaton, jolloin hiekka tai sora läpäisee veden tehokkaasti. Pihalaattojen alle tulevan kantavan rakenteen paksuus riippuu siitä, kuljetaanko kivetyksellä jalan vai autolla. Hiekka ja kivituhka luovat tiiviit saumat pihalaattojen ja kivien väliin.

Hyvä saumoitus luo jykevän rakenteen

Kivien saumoitus jakaa painokuormaa, pitää kivet paikoillaan ja estää rikkaruohojen kasvun kivien väliin. Saumaukseen on suositeltavaa käyttää kuivaa saumaushiekkaa, joka sisältää kivituhkaa. Se asettuu helposti saumoihin ja kovettuu nopeasti.

Pehmeä hiekka leikkialueille

Laadukas kiviaines takaa mukavan oleskelun koko pihalla – myös lasten leikeille. Joustava turvahiekka mahdollistaa turvallisen leikkialueen. Turvahiekka pehmentää iskua alastulossa lasten leikeissä. Helposti muotoiltava leikkihiekka on puolestaan tarkoitettu hiekkalaatikoihin.

Seepsulan tuotevalikoima pihojen ja alueiden kunnossapitoon ja rakentamiseen

Murskeet

Pohjakerrosmurske tien tai rakennuksen jakavaan kerrokseen.

Helposti levitettävä murske rakennuksen, tien, piha-alueen, pysäköintialueen kantavaan rakennekerrokseen.

Pintakerrosmateriaali: pihatiet, pysäköintialueet. Sorateiden pintakulutuskerros.

Pintakerrosmateriaali: pihatiet, -polut, -kulkuväylät, pysäköintialueet. Sorateiden pintakulutuskerros.

Pintakerrosmateriaali: pihatiet, -polut, -kulkuväylät, pysäköintialueet.

Pintakerrosmateriaali: pihatiet, -polut, -kulkuväylät, pysäköintialueet. Pihakivien asennuskerros

Yleispäällyste.

Sepelit

Isorakeinen maisema-, koriste-, viherrakennuskiviaines. Käytetään myös kivikoreissa.

Maisema-, koriste-, viherrakennuskiviaines.

Erittäin hyvin vettä läpäisevä sepeli salaojakerrokseen, rakennuksen perusmuuria vasten kuivatukseen.

Hyvin vettä läpäisevä ja suodattava sepeli salaojakerrokseen, rakennuksen perusmuuria vasten kuivatukseen. Voidaan myös käyttää pihalla pintakerroksen verhoiluun, siitä ei kulkeudu hienoainesta sisälle.

Hiekoitussepeli, liukkauden torjuntaan.

Kapillaarikatkosepeli, josta hienoaines on poistettu seulonnan lisäksi myös vedellä, märkäseulonnalla. Käytetään rakennuksen sisäpuolisissa täytöissä katkaisemaan kosteuden kapillaarisen nousun maasta rakenteisiin.

Sorat ja hiekat

Käytetään suodatin- ja eristyskerroksissa sekä erilaisissa täytöissä, missä ei saa olla isoja kiviä. Soveltuu myös putkien ja kaivojen ympärystäyttöihin.

Märkäseulottua hiekkaa 0,1–1 mm käytetään nurmikoiden kasvualustoissa kasvun parantamiseksi, sekä keväällä nopeuttamaan lumien sulamista. Se sopii erinomaisesti käytettäväksi myös rantahiekkana sekä beach volley kentillä.

Kapeat täytöt, viherrakennus, rantahiekka.

Hiekkalaatikkohiekka hiekkakakkujen valmistukseen, riittävä määrä hienoainesta varmistaa että kakut pysyvät koossa. Toimii myös pihalaattojen asennushiekkana sekä muuraushiekkana. Käy myös rantahiekkana sekä pienirakeisena kaapelihiekkana.

Hiekka muuraukseen.

Käytetään leikkikentillä vaimentamaan mahdollista putousta kiipeilytelineiltä tai keinuilta. Hienoin aines on poistettu märkäseulonnalla estämään tiivistymisen, antaen turvahiekalle iskua vaimentavan, joustavan ominaisuuden.

Käytetään leikkikentillä vaimentamaan mahdollista putousta kiipeilytelineiltä tai keinuilta. Hienoin aines on poistettu märkäseulonnalla estämään tiivistymisen, antaen turvahiekalle iskua vaimentavan, joustavan ominaisuuden. Voidaan käyttää myös hiekoitukseen.

Murskaamaton, seulottu ja märkäseulottu kaunis luonnonkiviaines, jota voi käyttää erilaisissa viherrakenteissa koristekivenä sekä piha-alueiden verhoiluun. Käytetään myös katoilla kattokivenä.

Murskaamaton, seulottu ja märkäseulottu kaunis luonnonkiviaines, jota voi käyttää erilaisissa viherrakenteissa koristekivenä sekä piha-alueiden verhoiluun.

Kaikki tuotteet