• Karl Sjöblom nousee perheyrityksensä toimitusjohtajaksi

    Karl Sjöblom on nimitetty Seepsulan uudeksi toimitusjohtajaksi 31.3.2016 alkaen. Pitkäaikainen toimitusjohtaja, Seppo Sjöblom, väistyy tehtävästään yli 35 vuoden uran jälkeen. Uuden toimitusjohtajan tavoitteena on jatkaa Seepsulan perinnettä vastuullisena perheyrityksenä sekä kehittää yhtiön toimintaa edelleen. ”Haluan kiittää Seppoa hänen vuosikymmenien panoksestaan Seepsulan toiminnan kehittämisessä. Olen lapsesta saakka seurannut perheyrityksemme kasvua ja haluan jatkaa erittäin pitkälle kehitettyä…

  • Rakennustekniikan opiskelijat vierailivat Senkkerin kiviainestehtaalla

    Metropolian rakennustekniikan opiskelijat vierailivat Senkkerin kiviainestehtaalla 16.3. tutustumassa Seepsulan toimintaan. Vierailun aikana kolmannen vuosikurssin opiskelijat kuulivat kehitysjohtaja Karl Sjöblomilta yrityksen tominnasta sekä näkivät bussikierroksen aikana, miten kiviainestehdas käytännössä toimii. Opiskelijat saivat nauttia myös Ravintola Sepelin herkullisesta kotiruuasta. ”Opiskelijat pääsivät vierailun aikana näkemään kivenjalostamisen ja kiviainestehtaan arkea. Seepsulassa korostamme jatkuvaa oppimista kaikessa toiminnassamme ja sen vuoksi…

  • Senkkerin kiviainestehtaalle huipputehokas kasteludumpperi

    Seepsula parantaa Senkkerin kiviainestehtaan kastelukalustoa Volvo A30D -dumpperilla.  Uuden kasteludumpperin kasteluputket saadaan levitettyä jopa viiden metrin leveyteen, mikä mahdollistaa tehokkaan aluekastelun kulkuväylillä. Dumpperin kasteluputkisto hyödyntää korkeapainetta, mikä parantaa kastelun tehoa ja säästää samalla vettä. Kastelussa käytettävä vesi on Seepsulan omalta alueelta peräisin olevaa sadevettä. Kasteluputkien lisäksi dumpperiin on asennettu tehokas vesitykki ja pumppu. Vesitykillä voidaan…

  • Senkkerin kiviainestehtaalle on avattu lounasravintola

    Senkkerin kiviainestehtaan palveluvalikoimaan on rakennettu lounasravintola. Ravintola Sepelin yrittäjänä toimii Ann-Mari ”Amma” Lundqvist, jolla on vuosikymmenten kokemus lounasravintolayrittäjänä. Amman keittiö tunnetaan kohtuuhintaisesta ja laadukkaasta kotiruoasta. Ravintola Sepelissä kaikki valmistetaan alusta alkaen itse. Valikoimiin kuuluu joka päivä paikanpäällä leivottua leipää ja tuoretta kalaa. Ravintola Sepeli avaa arkisin klo 5.30, jolloin tarjolla on edullista ja maittavaa aamupalaa.…

  • Seepsula julkaisi vastuullisuusraportin

    Seepsula on julkaissut vastuullisuusraportin ”Kivenjalostus kestävällä pohjalla 2014”. Raportti jatkaa vauonna 2012 ilmestynyttä Seepsulan ensimmäistä vastuullisuusraporttia, joka selvensi Seepsulan vastuullisuusprojekteja vuosilta 2010 ja 2011. Nyt julkaistu vastuullisuusraportti selvittää millaisia toimenpiteitä Seepsulan vastuullisuustyössä on toteutettu vuosien 2012 ja 2013 aikana. Tämänkin kertainen vastuullisuusraportti on toteutettu soveltaen kansainvälistä GRI-ohjeistoa. GRI, eli Global Initiative Raporting on kansainvälinen yhteisö,…

Olet nyt varjossa ""Default shadow"". Poistu