Nouda kiviaines työmaallesi - nopeasti ja vaivatta

Kiviaineksen nouto Seepsulalta käy erittäin nopeasti. Alueelle ei muodostu ruuhkaa kiireisenäkään päivänä. Seepsulan oma lounasravintola Senkkerin kiviainestehtaalla nopeuttaa kuljettajan työpäivää entisestään.

 

Senkkerin kiviainestehdas

Senkkerin kiviainestehdas sijaitsee noin 8 km Kehä III:sta, ja noin 3 km Helsinki- Vantaan lentokentän pohjoispuolella Tuusulan ja Vantaan rajalla. Tehdas palvelee pääkaupunkiseutua ja kehyskuntia. Senkkeristä löydät kalliomurskeet ja -sepelit, sekä sorasta ja hiekasta valmistetut suodatus-, eristys-, muuraus-, turva- ja leikkihiekat. Senkkeristä saa hiekoitustuotteita ja maisema- ja koristekiviaineksia. Senkkerissä on yli 40 erilaista tuotetta. Kiviainestehdas sijaitsee osoitteessa Senkkerin metsätie 111, 04360 Tuusula.

Näin noudat kiviaineksen senkkeristä

1.

Saapuminen

Asiakkaan rekka saapuu Senkkerin kiviainestehtaalle. Kuljettaja kertoo LA-puhelimeen, mitä tuotetta on hakemassa. Auto ohjataan oikean tuotteen lastauspaikalle.

2.

Lastaus (1–2 min.)

Auto lastataan pyydetyllä määrällä kiviainesta. Kesäisin autoon lastattu kiviaines kastellaan napin painalluksella.

3.

Punnitus (1–2 sek.)

Kuljettaja ajaa vaa’alle ja ilmoittaa asiakaspalveluun, mitä kyydissä on. Kiviaines on nyt noudettu ja voidaan toimittaa työmaalle!

Tilaa kiviaines verkkokaupasta

Voit tilata kiviaineksen helposti myös Seepsulan verkkokaupasta. Tutustu tuotteisiin, selvitä mitä kiviainesta työmaasi kaipaa ja tilaa oikeat tuotteet.

Siirry Seepsulan verkkokauppaan