Seepsula teki lastenkirjan kivenjalostuksesta

Simo Sepeli kiviainestehtaalla on Seepsula Oy:n julkaisema lastenkirja, joka avaa kiviainestehtaan toimintaa lapsille ja lapsenmielisille. Kirjan päähenkilö Simo Sepeli turvautuu Seepsulan apuun ratkaistakseen kavereittensa kohtaamat ongelmat. Siinä sivussa selviää kivenjalostuksen prosessi pääpiirteissään sekä kaksi kiviaineksen käyttötarkoitusta.

Simo Sepeli kiviainestehtaalla tehtiin osana Seepsulan vastuullisuusohjelmaa, jossa vuodet 2012 ja 2013 on omistettu ihmisten hyvinvoinnin ja avoimen keskustelun edistämiselle.

– Halusimme tehdä jotain hauskaa, joka ilahduttaisi ihmisiä joulun alla. Lastenkirja oli tähän oiva väline, sillä se voi olla informatiivinen olematta kuitenkaan liian vakava, Seepsulan kehitysjohtaja Karl Sjöblom kommentoi.

Simo Sepeli kiviainestehtaalla -lastenkirjaa jaetaan joulukuussa Seepsulan henkilöstölle ja kaikille kiviainestehtaalla vieraileville ihmisille, kuten kuljettajille ja asiakkaille.

Kirja toteutettiin yhteistyössä Seepsulan yhteistyökumppanin Tekir Oy:n kanssa ja se on painettu kotimaisessa Lönnberg-painotalossa.

Lisätietoja: Karl Sjöblom, kehitysjohtaja, puh. 040-8200224
lastenkirja-kuvake2_160x160_varjolla

Olet nyt varjossa ""Default shadow"". Poistu