Seepsula rekrytoi jälleen!

Etsimme kasvavaan huipputiimiimme kiviainestehtaan työmaapäällikköä. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa tuotannonjohto, huoltojen ja tehtaan kunnossapidon suunnittelu ja toteuttaminen, sekä vara- ja kulutusosien hallinta ja tilaukset. Toimit keskeisenä tekijänä kiviainestehtaan tuotannossa, ja vastuullasi on myös työvuorojen laatiminen, sekä ulkopuolisten resurssien hankinta ja kartoitus. Tärkeää työssä on myös kiviainestehtaan toiminnan jatkuva kehittäminen.

Työ tehdään Seepsula Oy:n Senkkerin kiviainestehtaalla pääkaupunkiseudun tuntumassa Vantaan ja Tuusulan rajalla. Tarjoamme sinulle ensiluokkaiset työolosuhteet tiiviissä yhteisössä, mahdollisuuden työnkuvan kehittämiseen, sekä kattavat työsuhde-edut.

Vaadimme hakijalta aikaisempaa kokemusta kiviainesalasta ja tuotantoprosessin ohjauksesta tai johtamisesta. Odotamme hakijalta innostunutta ja motivoitunutta otetta työhön ja sen kehittämiseen, tarkkuutta sekä voimassaolevaa ajokorttia.

Lähetä CV ja hakemuskirje osoitteeseen rekrytointi@seepsula.fi mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti sopivan ehdokkaan löydyttyä!

Lisätietoja:

Timo Pyykkinen, tuotanto- ja kehitysjohtaja

timo.pyykkinen@seepsula.fi

040 578 0659

Olet nyt varjossa ""Default shadow"". Poistu