Seepsula julkaisi uuden Simo Sepeli -lastenkirjan

Seepsula julkaisi toisen lastenkirjansa Simo Sepeli ja kadonneen kauhakuormaajan arvoitus. Kirja on jatkoa viime vuonna julkaistulle kirjalle Simo Sepeli kiviainestehtaalla.

Ensimmäisessä Simo Sepeli -kirjassa esiteltiin pääpiirteissään miten kiviainesta tuotetaan sekä kaksi kiviaineksen käyttötarkoitusta. Toisessa osassa jo tuttu päähenkilö Simo Sepeli tuo seikkailullaan esitelleeksi lisää Seepsulan toimintaa. Kirjan avulla selviää, että kiviaineksen tuottaminen sujuu mallikkaasti vain saumattomalla yhteistyöllä.

– Ensimmäinen Simo Sepeli -kirja sai suuren suosion osakseen. Kirjahan sai huomiota aina markkinointiviestintätoimistojen liiton kisaa myöden. Niinpä oli luontevaa tehdä Simolle jatko-osa, toteaa Seepsulan kehitysjohtaja Karl Sjöblom

Simo Sepeli -kirjat ovat osana Seepsulan vastuullisuusohjelmaa, jossa vuodet 2012 ja 2013 on omistettu ihmisten hyvinvoinnille ja avoimen keskustelun edistämiselle.

Kirja toteutettiin yhteistyössä Seepsulan yhteistyökumppanin Tekir Oy:n kanssa ja se on painettu kotimaisessa Lönnberg-painotalossa.

Lisätietoja: Karl Sjöblom, kehitysjohtaja, puh. 040-8200224

Simo Sepeli ja kadonneen kauhakuormaajan arvoitus

 

Olet nyt varjossa ""Default shadow"". Poistu